Merirauha julistetaan virtuaalisesti 8.-24.5.2020

PAX NAVIS 2020 -tapahtuma kutsuu sinua osallistumaan merirauhan julistukseen Itämeren suojelun ja vastuullisen vesillä liikkumisen nimissä. Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna virtuaalisesti, 8-24.5., jolloin verkoston kumppanit tulevat lähettämään omat terveisensä ja sen lisäksi kuka tahansa voi osallistua tapahtumaan some:ssa (tunnisteilla: #paxnavis #paxnavis2020). Majakkaseura kannustaa omasta puolestaan kaikkia vastuulliseen vesillä liikkumiseen ja osallistuu merirauhan julistukseen lähettämällä omat some-terveiset tapahtumaan torstaina 14.5. Lue lisää: Itamerihaaste.net tai Pax Navis 2020 -Facebook-tapahtuma

Majakkaseuran some-terveiset Pax Navis -tapahtumaan:

Kestävä kehitys ja vastuullisuus tarkoittaa paitsi ympäristöstä, myös kulttuuriperinnöstä huolehtimista. Suomen Majakkaseura suojelee majakoita ja niihin liittyvää rakennus- ja kulttuuriperintöä. Suojelukohteina ovat myös saariston ja sisävesistöjen arvokkaat pookit, kummelit ja loistot. Tärkeä tehtävä on myös jakaa tietoa majakoista ja majakkaperinteestä esimerkiksi elokuva- ja kirjajulkaisujen muodossa ja tuoda yleiseen tietoisuuteen uhattujen kohteiden tilannetta. Seura toimii majakkaharrastajien yhdyssiteenä ja edustaa Suomea majakkaharrastajien keskuudessa kansainvälisesti. Suomen Majakkaseura toivottaa loistavaa ja rauhallista alkanutta veneilykautta!