Hangon kaupunki on 25.8.2018 myöntänyt Suomen Majakkaseuralle ympäristöpalkinnon työstään Gustavsvärnissä.

Hangon ympäristölautakunnan perustelut palkinnon myöntämiselle:

"Palkintolautakunta on tänä vuonna (2018) päättänyt, että palkinnon saa Suomen Majakkaseura - Gustavsvärn. Suomen Majakkaseura on Gustavsvärnin majakkasaaren ja sillä olevien rakennusten kunnostus- ja kunnossapitotöillä onnistunut hienosti säilyttämään kappaletta majakkahistoriaa tuleville sukupolville. Samalla on tarjottu halukkaille avoimesti mahdollisuutta tutustua Gustavsvärniin" (Hangon kaupungin Tekninen ja ympäristövirasto: Lehdistötiedote 25.8.2018.)

Majakkaseura varapuheenjohtaja Ari Lainevuo sai kunniatehtäväkseen käydä vastaanottamassa palkinnon Hangon päivien yhteydessä. Tästä on hyvä jatkaa!

Anders Welander (vas.) sekä Björn Peltonen luovuttivat ympäristöpalkinnon Majakkaseuran varapuheenjohtajalle Ari Lainevuolle.