Majakkaseuran uusia tuotteita tullut myyntiin: Bengtskärin tarina nyt dvd:llä!

Syyskausi on alkanut ja syksyn tapahtumissa on taas uusia tuotteita, joita ostamalla voit tukea Majakkaseuran toimintaa. Tietysti myös vanhat tutut säilyvät valikoimissa.

Viime kiertueilla nähty huippusuosittu elokuva Bengtskärin tarina on nyt mukana uusimmassa Suomenlahden majakoilla -dvd-julkaisussa, jonka hankit kätevimmin elokuvakiertueen yhteydessä tai muista Majakkaseuran tapahtumista.

Majakkasaaret 2020 -seinäkalenteri on tuttuun tapaan myynnissä elokuvakiertueella ja muissa tapahtumissa sekä jäsenmyyjillä ympäri Suomea.

Muista myös mm. Gustavsvärn-kirja, joka löytyy suomeksi ja ruotsiksi sekä monet muut majakkatuotteet, joiden tuotoilla ylläpidetään majakoiden sujelu- ja kunnostustyötä sekä majakoihin liittyvää kulttuurihistoriaa.

Syksyn 2019 elokuvakiertueen aikataulu julkaistaan pian Majakkaseuran sivuilla Uutiset ja tapahtumat -välilehdellä.