Märket laitettiin talveksi pakettiin ja kausi 2020 aloittaa uuden sopimuskauden.

Tämän kauden viimeinen talkooporukka oli Märketillä viikon 41, minkä jälkeen majakan sulkuryhmä kävi laittamassa majakan valmiiksi talven tuloa varten. Tähän ja edellisiin kausiin pääsee onneksi aina palaamaan Märketin päiväkirjan avulla: www.majakkaseura.fi/market/.

Seuraava kausi alkaa taas huhti-toukokuussa 2020 ja talkoohaku avataan alkuvuoden aikana. Hausta tiedotetaan muun muassa jäsentiedotteissa. Uuden talkookauden myötä alkaa myös uusi vuokrasopimuskausi, sillä Majakkaseura sai syksyllä sopimuksen allekirjoitettua. Uusi sopimus kattaa seuraavan 10 vuotta, joten Majakkaseura jatkaa toimintaansa Märketillä ainakin 2029 syksyyn asti. Uudet ja vanhat talkoolaiset ovat taas keväällä tervetulleita jatkamaan arvokasta työtä.

Huom! Jos et vielä ole Majakkaseuran jäsen, mutta esimerkiksi talkootyöt Märketillä tai Gustulla kiinnostavat, jäsenhakemuksen voi täyttää helposti netissä. Lue lisää jäsenyydestä tästä.