Kansainvälinen majakkapäivä Gustavsvärnillä


Sunnuntaina 18.8.2019 klo 9-18


Viehättävälle majakkasaarelle on Hangosta 15 minuutin venematka. Kuljetukset järjestetään Hangon Itäsatamasta St1-laiturista non-stoppina klo 9 alkaen. Viimeinen kuljetus lähtee klo 18.

Edestakainen kuljetus: aikuiset 15 €, 4–14 -vuotiaat 5€ ja sitä nuoremmat ilmaiseksi. Hintaan sisältyy opastus majakalla, merihenkistä ohjelmaa, kahvi/tee/mehu ja leivonnainen. Saarella on Gustavsvärnin oma posti, josta voit lähettää kesäterveiset maailmalle majakan omalla leimalla.

Huom! Veneessä käy vain käteinen ja saarella maksuvälineenä käy myös kortti. Taloon ei saa tuoda koiria ja ulkonakin koirat on pidettävä kytkettynä. Saari on lintujensuojelu- ja Natura-alueella. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Tapahtumassa on säävaraus.

Päivän oheistapahtumana esitetään elokuva Bengtskärin tarina Hangon Kino Olympiassa klo 14 ja Kässön talossa Lohjan Virkkalassa klo 17 (Lohjalla lisänä kuvaesitys Atlantin Euroopan rannikon majakoista). Myös Gustavsvärnissä sumusireeninhoitajan talon yläkerrassa on luvassa elokuvanäytöksiä pitkin päivää.

Gustavsvärnissä, Olympiassa ja Kässössä myynnissä perinteisten tuotteiden lisäksi uudet tuotteemme (Majakkasaaret 2020 -kalenteri, Suomenlahden majakoilla -dvd, sekä Gustavsvärn-kirjat).

Katso tästä linkistä tunnelmia viime vuoden majakkapäiviltä.

Kartta, johon on merkattu non-stop-kuljetuksen lähtöpaikka (Hangon Itäsatamasta, St1-aseman kohdalta)

Jaa tämä somessa

Scroll to top
Skip to content